(0)

Mørkt efterår

lydbog & e-bog


"Han går om bag mig, men jeg har svært ved at fornemme, hvor tæt på han er. Jeg trækker vejret lydløst i et forsøg på at lytte efter hans åndedræt. Hvor er han, og hvad har han mon tænkt sig at gøre ved mig? Tankerne kører rundt, i hvad der føles som en evighed, men sikkert ikke er mere end nogle sekunder. Det giver et sæt i mig, da jeg mærker noget koldt på min kind. Jeg stivner. Det er spanskrøret."

Mørkt efterår er en intens novelle om hvad der foregår bag dukkede ruder, en dunkel efterårsaften. Smerte og nydelse mødes i en delikat symfoni, mellem smæld og kærtegn, klynk og støn. Han leger mesterligt med hende, balancerer brutalt på hendes grænser som en linedanser. Han kender hende ud og ind. Han ved hvordan hun skal håndteres, og hun kan ikke få nok...

Stina Maria er en dansk sexolog og parterapeut, der brænder for at nedbryde tabuer omkring seksualitet. Hun har tidligere skrevet lumre klummer om sit eget vilde sexliv for Ekstrabladet og på bloggen uartig.nu. Derudover er hun foredragsholder og forfatter til bogen "det åbne parforhold" og har en podcast med sin mand John, ved navn "det åbne parforhold og swingerlivet". Stina Maria skriver noveller ud fra egne erfaringer og virkelige hændelser.