(0)

Magi

lydbog & e-bog


Det er fascinerende, at et menneske kan komme ind pÄ en tom scene og sÊtte lige sÄ meget i gang i publikums hoveder som et helt teater. Kun fortÊlleren og publikum, der sammen skaber en anden verden. Det er magisk. Det kan en historiefortÊller bruge hele sit liv pÄ at udforske.

Vigga Bro deler generĂžst ud af sin store indsigt og erfaring, og bogen rummer masser af viden og inspiration til alle, der beskĂŠftiger sig med historiefortĂŠlling.

Vigga Bro (f. 1937) er en af Danmarks allerbedste historiefortĂŠllere. Hun er ogsĂ„ en generĂžs og inspirerende lĂŠrer, som giver feedback, sparring og gode rĂ„d til bĂ„de nye og mere erfarne fortĂŠllere. I 80’erne og 90’eren begyndte Vigga Bro for alvor at arbejde med historiefortĂŠlling. Interessen blev vakt med Dario Fos fortĂŠllinger, og baggrunden havde hun i sin families fortĂŠlletradition. Den interesse er efterhĂ„nden blevet sĂ„ stĂŠrk, at fortĂŠllingerne fylder det meste af hendes professionelle liv. Hun har et stort repertoire af fortĂŠllinger fra hele verden – men lige sĂ„ mange digter hun selv.


FortĂŠller: Vigga Bro
Varighed: