(14)

Jeg er rigtig: Forkerthed i børn bliver til stress, angst og ensomhed som voksne

lydbog & e-bog


Alle mennesker er født rigtige, men alligevel oplever mange, at de er forkerte. I kølvandet på forkertheden kommer angsten og ensomheden hos både børn, unge og voksne. Udfordringen er, at man kan ikke kan slås med angsten og ensomheden for at få dem til at gå væk. Men der er en anden vej end den evige kamp. Forkertheden er nemlig en løgn som hjælper os med at overleve, men vores essens er rigtigheden. Hvis du kvæler løgnen, så dør angsten og ensomheden. Ligesom når du fjerner tidslens rod, så dør tidslen.


Fortæller: Chris Norre
Varighed:

4.4

14 vurderinger

Sarah

18.3.2023

Fin bog, om det at føle sig forkert ❤️

Lisbeth

1.2.2022

Den vigtigste bog jeg nogensinde har hørt. Virkelig essensen og kommer ind til kernen og væk fra symptomer men ind til årsagen / roden. Tak

June

4.12.2021

Chris Norre er en skøn fortæller der med sin rolige stemme nærmest får én i meditations-tilstand. På den måde kommer man nok i ro til at ikke at bare at høre hans ord, men mærke dem. Og de gør indtryk - og sætter aftryk. For forkertheden er noget jeg tror vi alle sammen har, og denne bog fik mig til at bevidstgøre min egen. Nu skal vi til arbejdet med de kærlige øjne!