(8)

Indkredsning III

lydbog & e-bog


David har mistet hukommelsen. I første bind skrev hans venner breve til ham i håb om at hjælpe hans hukommelse på vej. Andet bind udvidede persongalleriet og gjorde billedet af David endnu mere komplekst og endnu mere mystisk – for hvilke af de modstridende historier var egentlig sande? I tredje bind skal Marius giftes med Julie, men sætter alt på spil, da han skriver et brev til David, hvor han

afslører noget, der får store konsekvenser for dem begge. Davids ekskæreste Susanne føler sig svigtet af ham, og hendes breve er både et opgør med ham og med hendes egen fortid. Og i denne roman møder vi endelig også David selv, da han besøger sin psykiater.

Indkredsning-trilogien er et hovedværk både i Carl Frode Tillers forfatterskab og i norsk litteratur.

Om forfatteren:

Carl Frode Tiller (f. 1970) er en af norsk litteraturs stærkeste stemmer. Hans bøger er oversat til mere end 20 sprog, og han har vundet adskillige priser i hjemlandet. Både "Indkredsning" og "Indkredsning II" blev nomineret til Nordisk Råds litteraturpris.


Fortæller: Karsten Lagermann
Varighed:

4.1

8 vurderinger

Anonym

5.4.2023

ØV nu havde jeg lige fået Claus Vedel' s stemme og rytme ind under huden som oplæser i Indkredsning I & II og så bliver han udskiftet her i bind ! Jeg ved godt at oplæsning og udtale tiltider er lidt alternativ og med nogle udtale fejl. Men for mig gør det formidlingen og fortolkningen naturlig i det talte sprog og klang samt understøtter person galleriets broget mangfoldighed. Så mærkeligt at en ny fortæller stemme pludselig er indover bind III. En for mig lidt fad fuser på en ellers fremragende trilogi.