(5)

Ildvidnet

lydbog & e-bog


En efterÄrsnat finder et blodigt dobbeltmord sted pÄ BirgittagÄrden, et hjem for stÊrkt adfÊrdsvanskelige teenagepiger. Ingen har set noget, men samme nat flygter en af de unge piger.

I Stockholm brÊnder jorden under kriminalkommissÊr Joona Linna. Han er suspenderet fra jobbet og pÄ vej nordpÄ, jaget af

sin egen fortids dÊmoner. Mordene pÄ BirgittagÄrden fÄr ham til at vende om, men alle spor i sagen ender blindt. Joona stÄr over for sin karrieres hidtil mest lukkede mordgÄde.

Samtidig begynder en kvinde at ringe til politiet med anonyme tips. FÞrst er hun ude efter en dusÞr, men efterhÄnden forsÞger hun bare desperat at fÄ politiet til at lytte.

"Ildvidnet" er tredje bind i Joona Linna-serien. Nu genudgivet med ny forside af Gutkind i 2024.

Om forfatteren:

Lars Kepler er et pseudonym for forfatterparret Alexandra Coelho Ahndoril (f. 1966) og Alexander Ahndoril (f. 1967). Deres krimiserie om kommissÊr Joona Linna har solgt 17 millioner eksemplarer og er udkommet i 60 lande. EfterÄret 2024 udkommer bind 10 i serien. SidelÞbende med Joona Linna skriver parret en serie af krimimysterier, NÞgleserien, under navnet Alex Ahndoril.


FortĂŠller: Esben Hansen
Varighed: