(0)

Husk det som er vigtigt: En guide til sunde samtaler med dig selv

lydbog & e-bog


I Husk det som er vigtigt beskriver Barbara de mange måder vi ubevidst saboterer vores lykke - og derefter guider hun os blidt tilbage til en mere sund og afbalanceret måde at tænke og leve på. Det gør hun ved at hjælpe os med at se på vores indre samtaler med os selv. For som Barbara har opdaget, har vi alle konstant samtaler med os selv kørende i vores hoved. Og desværre er mange af disse samtaler ikke særlig sunde, hensigtsmæssige eller livsbekræftende. Faktisk fører rigtig mange af vores indre samtaler – uden at vi er klar over det – til stress og ulykkelighed.

Derefter beskriver Barbara (baseret på hendes mangeårige arbejde med klienter) hvordan vi kan føre mere sunde samtaler med os selv om blandt andet:

- Forskellen mellem virkeligheden og vores tankegang

- Vores følelser og hvordan vi har det

- Hvem der er ansvarlig for hvordan andre har det

- Parforhold, familie, forældre og børn

- At passe på os selv, sige nej og sætte grænser

- At have urealistiske forventninger til livet

- At finde gaven i udfordringer og svære tider

- At være til stede i vores liv nu

- Hvad der skal til for at være lykkelig

Kort sagt: Hvordan vi i løbet af vores dag kan huske det som er vigtigt.

BARBARA BERGER er kendt og elsket verden over for sine mange bøger om sindets kraft, ikke mindst hendes internationale bestseller ”Vejen til kraft – fast food til sjælen”, som er udkommet på mere end 30 sprog og indtil nu har solgt næsten 1 million eksemplarer på verdensplan. Barbara er født og opvokset i USA, men bor og arbejder nu i København, hvor hun også har sin coaching praksis. For mere, se www.beamteam.com.


Fortæller: Karen Abrahamsen
Varighed: