(0)

Hjertet glemmer ikke, hvad øjet har set

lydbog & e-bog


En personlig beretning fra et modsætningsfyldt kontinent, som rummer konflikter og krig, men også håb og tro på fremtiden.

„Det er som en vild genrehybrid af eventyr-, spion- og krigsromanens forskellige greb formidlet gennem en rapporterende jeg-fortællers hektiske tempo i aldrig stillestående sekvenser. Døden er konstant til stede, og med dét afsæt bliver en fortælling aldrig særlig udramatisk.

Der er fart på, gang i gaden, og man bliver tilmed et meget klogere menneske af at være i selskab med Jørn Stjerneklar under de mange års rejser og erfaringer, han på imponerende vis har formået at samle, finde hoved og hale i, gestalte og formidle." – MORTEN PAPE

Jørn Stjerneklar (f. 1957) er autodidakt fotojournalist. Han har modtaget flere priser for sit arbejde, blandt andet prisen for Årets TV-fotograf i 2009 og Timbuktu-prisen i 2011. I 2020 vandt han sammen med sin partner, journalist Helle Maj, prisen for Årets Bedste Podcast for "I en danskers blodspor". Parret bor i dag i Cape Town i Sydafrika.


Fortæller: Jørn Stjerneklar
Varighed: