(24)

Hashbaronerne: Politiets specialgruppe vs. Christianias pushere

lydbog


Da to betjente i sensommeren 2016 ville anholde en ung pusher på Christiania, fik det fatale konsekvenser, da manden trak en pistol og skød den ene betjent i hovedet og den anden i benet. Og det fik efterfølgende for alvor kampen mellem politiets specialgruppe Task Force Pusher Street (TFP) og pushermiljøet på Christiania til at blusse op.

I "Hashbaronerne" fortæller journalist Bjørn Schiønning den voldsomme historie om krigen mellem TFP og pushermiljøet og sætter den ind i en historisk ramme, der skildrer Christianias udvikling fra 1971 og frem til i dag.

Bjørn Schiønning er journalist og forfatter og har blandt andet skrevet den dokumentariske bog "Fløjtemanden. Dobbeltdrabet på Femøren" og romanen "Selvtægt". Sideløbende har han arbejdet som tolk ved politiet og retsvæsnet.


Fortæller: Finn Andersen
Varighed:

3.4

24 vurderinger

Mikkel

29.11.2022

Vanvittigt gentagende og kedelig.

Jonas

23.9.2022

Bogen føles desværre som en stor gengivelse af tekst uden redigering.

Anna

3.6.2022

Der er desværre ikke tale om et objektivt indblik i hændelserne på Christiania. Det skinner tydeligt igennem at forfatteren sympatiserer med den ene side i konflikten. Efter at have lyttet bogen har jeg googlet mig til, at forfatteren har været ansat hos politiet. Jeg synes det er lidt ærgerligt, at han ikke gør dette klart for læseren ved bogens begyndelse, så man ved, at forfatteren he et bias.