(100)

Han tog mit liv

lydbog


Mit liv kørte på skinner. Jeg havde netop åbnet min drømmebutik, og jeg følte, at verden lå for mine fødder, men så trådte han ind i mit liv. Isack. Han var manden, der kunne hjælpe min forretning til næste niveau, og hurtigt blev han også manden, jeg var forelsket i.

Men alt var en illusion.

Isack ville mig på ingen måde det bedste - tvært imod. Mødet med ham, blev starten på et års mareridt med konstant, psykisk vold, talrige hospitalsbesøg og et selvmordsforsøg, før jeg endelig slap ud af hans klør.

Isack tog mit liv, men jeg har taget det tilbage.


Fortæller: Mathilde Eusebius
Varighed:

4.6

100 vurderinger

randi.vip

29.4.2024

Hun er sgu bare en rigtig stærk kvinde

Ninna

17.3.2024

Hold da op en historie! spændende og gruvækkende

Gita

16.3.2024

En sand og helt igennem utrolig barsk og uhyggelig fortælling om en virkelighed en ung kvinde har levet i. Om hvordan den love bombing som ramte med 180 kmt., nedbrydelsen af hendes egen eksistens, psykisk og fysisk vold af absurd karakter, om ønsket om vejen ud, flugten, vejen tilbage igen til det alt ødelæggende gentagne gange og det endelig at turde og tillade sig selv at tro og stole på kærligheden igen. En fortælling om at før. under og efter at have levet med en psykopatisk narcisist. Vel fortalt. Deltaljeret. Du er med Maria hele vejen. Hvis du selv har været i sådanne et forhold, så er det faktisk befriende at der bliver sat ord på ens tanker og følelser i situation, som for omverden virker SÅ sindssyg og umiddelbar. At du ikke bare sådan kan gå uden nogen form for konsekvens.