(82)

Gul Feber

lydbog


MICHAEL RASMUSSEN har fortalt myndighederne om sit eget dopingmisbrug. Og om andre rytteres. Han er efterfølgende blevet kaldt stikker – af folk, som samtidig hævder, at de ønsker en ren sport. Holdningen synes at være, at man skal fortælle alt, men endelig ikke det hele.

Argumentet er lige så korrupt som cykelsporten selv, men symptomatisk for en sportsgren, hvor rytterne bliver stigmatiseret, ligegyldigt hvad de gør. Holder de kæft, er de løgnere, der dækker over doping og ødelægger sporten. Går de til bekendelse, bliver de også kaldt løgnere og udstødt af cykelverdenen. MICHAEL RASMUSSEN har besluttet sig for at gøre op med tavshedskulturen. Kun den egentlige fortælling kan bringe cykelsporten videre.

Nu er han klar til at fortælle sin historie.


Fortæller: Peter Carstens
Varighed:

4.4

82 vurderinger

Øssur

5.7.2021

God og spændende indsigt i hvordan der har hersket en kultur i cykelsporten hvor nogle gør alt for at vinde mens andre vasker hænder.

Christian

8.5.2021

Utrolig rejse, god oplæser dog lidt forstyrende måde navne bliver udtalt

Kasper

18.1.2021

Rammer alle mine fordomme om Michael Rasmussen. Han er et lille menneske med meget lidt at byde på. Oplæseren rammer heller ikke udtalen rigtig på et eneste navn i bogen, hvilket også kan blive et irritationsmoment.