(89)

Faste uden sult

lydbog & e-bog


Få succes med periodisk faste. Her er lægens guide til, hvordan man skal faste for at opnå de bedste resultater.

Regelmæssig faste, hvor man f.eks. typisk ikke spiser morgenmad, men får dagens første måltid ved frokosttid, kan give et boost af sundhed og energi og gøre det lettere at opnå en sund vægt, uden at man er plaget af sult.

Men de gode resultater afhænger meget af, om kroppen får det rigtige brændstof til de måltider, man spiser. Griber man dem rigtigt an, kan man opleve større mentalt overskud og velvære og undgå at blive drænet for energi og muskelkraft.

"Når man faster, er det ekstra vigtigt at pakke sine få måltider med sundhed, så man ikke kommer i underskud på vigtige næringsstoffer. Med antiinflammatoriske fastemåltider står gevinsterne i kø," siger læge, foredragsholder og forfatter Jerk W. Langer. Han har selv fastet i årevis ved at springe morgenmaden over.

Med afsæt i videnskab og årelang erfaring med klienter giver han i sin nye bog et opdateret overblik over den periodiske fastes mange muligheder, uanset om man drømmer om mere overskud i hverdagen, vægttab eller et sundere og længere liv. En række fasteglade danskere fortæller om deres gode resultater.

Madskribent og kogebogsforfatter Ditte Ingemann har lavet alle bogens skønne antiinflammatoriske opskrifter, der dækker kroppen ind med alt, den har brug for, når man faster.


Fortæller: Jerk W. Langer
Varighed:

4.5

89 vurderinger

Inger

10.4.2024

Meget interessant bog med mange gode oplysninger - en rigtig god hjælp.

Randi

5.4.2024

Meget inspirerende, godt underbygget. Tror sørme jeg vil teste faste 16-8 af.

Tina

3.4.2024

Virkelig fantastisk bog🤩