(9)

Diskette for død

lydbog & e-bog


Neil Slater har en fortid i SAS, da han bliver indrulleret i MI6, hvor en krise er under opsejling. SAS har taget Radovan Karadizic til fange i Bosnien og den serbiske leder skal bringes for den Internationale Domstol i Haag. Men den serbiske efterretningstjeneste RDB har følsomme oplysninger, som de truer med at offentliggøre, hvis retssagen går i gang.

Slater og hans kolleger sættes på opgaven at dræbe den våbenhandler, der er mellemmand i Karadizic-handlen og få fat i det belastende materiale. Men det bliver et mareridt i spionagens skyggeland, hvor intet er det det giver sig ud for at være. Hvem er den virkelige fjende?

Forfølgelsen af sagen kulminerer i Paris, og sandheden begynder at aftegne sig i form af en hemmelighed, der er så forfærdelig, at den har været begravet i mere end et halvt århundrede.

Chris Ryan er tidligere sergeant i British Special Forces. Allerede som 16-årig meldte han sig til den britiske hær, inden han blev optaget i eliteenheden 23rd SAS Reserves. Han blev kendt i offentligheden, da han som den eneste af en otte mand stor SAS-patrulje undslap mission Bravo Two Zero, der havde til formål at sabotere Scud Missile Launchers i det nordvestlige Irak under den Første Golfkrig. Ryan tilbagelagde mere end 300 km til fods under sin flugt - til fods, i en ørken. Dermed skrev Ryan militærhistorie som "the longest escape and evasion by an SAS trooper or any other soldier." Chris Ryan har siden skrevet spændingsromaner med baggrund i egne erfaringer som elitesoldat.


Fortæller: Bengt Burg
Varighed:

3.4

9 vurderinger

Michelle

19.4.2024

God bog, men måtte læse den selv da jeg ikke orkede oplæseren. Han kan ikke sitt materiale og er meget kedelig at hører på.

Anonym

31.10.2023

Virkelig dårlig oplæser.

Karin

9.1.2021

Bogen er fantastisk, men Bent Burg er en gennemført elendig oplæser. Jeg opgav at høre mere på ham, da han begyndte at kalde MI5 og MI6 for M 15 og M 16. Jeg troede at man som oplæser havde pligt til at sætte sig bare lidt ind i materialet? Bogen er fremragende - jeg nød at læse den. Karin W