(0)

Det udeblevne klimaks, kærestekedelige besties og kærlighedssprog lost in translation med Clara Sofi

lydbog


Sinan føler sig bagud på kærlighedspoint. Han frygter at ende som det kærlighedsløse queer sidekick i sine heteroseksuelle venners liv. Malene vennedater for første gang med samme intensitet og entusiasme, som da hun var single og ledte efter kærligheden med stort K. Hun spørger sig selv, hvorfor hun ikke har gjort det noget før? Og Clara Sofie øver sig i at blive bedre til at tale sin partners kærlighedssprog i stedet for at vrisse.

Sexpanelet giver selvfølgelig også deres bedste fifs til lytterne, som har skrevet ind med deres dilemmaer. En ung lytter spørger, om vi please kan tale om ikke at komme. Hun har nemlig stadig til gode at opleve en orgasme på trods af mange ihærdige forsøg på at nå det store O.

En anden lytter spørger, hvad hun skal stille op med ensomheden, når vennerne igen ikke kan tage med hende i storcenteret, fordi de har travlt med deres kærester.

Og så hører vi fra en mandlig lytter, som har mødt sit livs kærlighed, men som savner flere komplimenter og kram i hverdagen.

Lyt med, når Sexpanelet deler sårbare og sjove anekdoter fra soveværelset (og puderummet!) og svarer på månedens dilemmaer om kærlighed, sex og dating!

Ugens sexpanel: Clara Sofie, Sinan Türkmen og Malene Nelting

Redaktør: Ditte Skrumsager Hansen

Idé, klip og tilrettelæggelse: Emma Libner

Musik: Fewtile - Heat

Coverbillede: Malene Nelting

Grafik: Helga Askehave

SEXPANELET

Hvordan sexter man uden at krumme tæer? Hvad stiller man op, hvis naboens sexliv forstyrrer ens nattesøvn? Og er der overhovedet håb forude, hvis det viser sig, at cutien fra Tinder ikke kan finde klitten?!

I Sexpanelet får du svar på de største og mindste spørgsmål og dilemmaer fra sengekanten, når Emma Libner hver uge inviterer tre gæster i studiet til en snak om alt det klodsede, skæve og mindre sexede, som kan opstå i soveværelset og i Tinder-indbakken.

Lyt med, når Sexpanelet deler sjove anekdoter og tvivlsomme råd om alt fra dating til dirty talk!

Emma Libner (f. 1994) er uddannet journalist og cand.mag. i Kultur og Formidling, og driver instagramprofilen @kh_underlivet.

Hun er vært på podcastserien 'Kh Underlivet' og forfatter til bogen med samme navn. Derudover holder hun foredrag og rådgiver virksomheder om, hvordan de bedst imødekommer menstruerende personer i deres produktudvikling og forretningspraksis.


Fortæller: Emma Libner
Varighed: