(67)

Det Har Altid Været Dig

lydbog & e-bog


Englænderen Hunter Caldwell har aldrig mødt en udfordring, han ikke kunne overvinde. Han har opbygget en imponerende ejendomsmæglervirksomhed i New York, opnået succes mod alle odds og fjernet enhver forhindring … indtil nu, hvor han står til udvisning af landet.

Gode råd er dyre, og han har til sidst kun en mulighed: at spørge den eneste kvinde, som han stoler på, men som ikke kan blive hans, om hjælp.

Det hele starter som et skuespil …

Det første kys er uplanlagt, men Josie hengiver sig til ham og driver ham til vanvid. Det andet kys sker foran hans familie, fordi de skal overbevises, men han spiller ikke skuespil. Hendes smag er vanedannende, og duften af hendes hud er berusende.

På deres første aften ude i offentligheden har han svært ved at holde sig tilbage … Deres anden aften er fandens sexet, intens og uforglemmelig. Hvordan undgår han at gå over stregen, når det eneste, der betyder noget nu, er Josie?

Det Har Altid Været Dig er ’friends to lovers’ og en humoristisk romance om den uventede, men i virkeligheden åbenlyse kærlighed.



4.0

67 vurderinger

Christina

10.1.2024

kedelig

Helle

1.8.2023

velskrevet bog

Anonym

3.7.2023

Helt fin historie.