(1)

Cyklus. Guide til kvindekroppens sprog

lydbog


Alt for mange kvinder døjer med cykliske problemer som smertefulde menstruationer, kraftige blødninger, humørsvingninger, PMS, træthed, barnløshed, depression, migræne og hedestigninger, som vi tror, vi bare må lære at leve med eller dæmpe med medicin, som slukker hormonsystemet. Men alle disse symptomer er signaler fra kvindekroppen, der fortæller, at noget er i vejen. Ubalancer, som kan påvirkes med næring, nydelse og ved at give kroppen det, som den råber på. Vi har bare ikke lært at forstå kvindekroppens sprog. Før nu.

CYKLUS – guide til kvindekroppens sprog lærer os at lytte til vores krop og forstå, hvordan en sund cyklus fungerer, og hvordan vi kan bruge vores cyklus til at tolke kroppens beskeder til os. Bogen beskriver, hvilke hormoner der har indvirkning på hvilke symptomer, og leverer til sidst forslag til, hvad vi selv kan gøre for at få det bedre. I bogen kombinerer forfatterne den traditionelle og den alternative medicin, når de lærer os at tolke den magiske kvindekrops kommunikation.

Stine Fürst er speciallæge i gynækologi og obsterik og har arbejdet som læge i over 20 år.

Caroline Fibæk er naturopath og komplementær hormonterapeut. Hun har over 23.000 følgere på instagram og 20.000 på Facebook, udvikler produkter, skriver blogindlæg og podcaster på www.carolinefibaek.dk.

Sammen har Stine og Caroline grundlagt Institut for Komplementær Hormonterapi, hvorfra Caroline og et fagteam driver den 2-årige læge- eksaminerede uddannelse til Komplementær HormonterapeutTM. Forfatterduoen har tidligere udgivet bestselleren "Hormonel Harmoni".


Fortæller: Caroline Fibæk
Varighed: