(43)

At leve med AD(H)D som kvinde

lydbog & e-bog


ADHD og ADD er opmærksomhedsforstyrrelser, der påvirker adskillige aspekter af livet, og som kan vise sig på forskellig vis med en myriade af symptomer.

AD(H)D overses hyppigt hos kvinder, og målgruppen for denne bog er kvinder, der mistænker, at de kan have en opmærksomhedsforstyrrelse eller allerede lever med AD(H)D, samt deres pårørende og fagpersoner.

Bogen beskriver, hvordan symptomerne på AD(H)D ændrer sig i takt med kroppens hormonelle svingninger, fx i puberteten, igennem menstruationscyklus, ved graviditet og i overgangsalderen. Bogen indeholder en grundig beskrivelse af symptomer, udredning og behandling, samt hvordan forstyrrelsen adskiller sig fra andre psykiatriske lidelser.

I bogen fortæller en række kvinder om deres liv med AD(H)D, herunder udfordringer og glæder i en hverdag med uddannelse, arbejdsliv, parforhold og familieliv samt kampen for at nå frem til den rigtige diagnose.



4.6

43 vurderinger

Lilli

10.1.2024

Velskrevet og grundig bog, som kommer ud i alle afkroge af ADHD/ADD-spektret. Meget behagelig oplæserstemme.

Pernille

21.9.2023

Virkelig dejlig stemme der er værd at lytte til. Bogen oplyser på en forståelig måde, så man mødes på en værdig måde og får en masse aha moments igennem. Min hverdag er på vej til at blive mere overskuelig pga af denne bog 👏🏼

Tanja

1.8.2023

en fantastisk bog, virkelig godt beskrivende