(1)

28 dage til mental minimalisme

lydbog


Denne bog er til alle, der gerne vil ændre deres daglige tankestrømme, så de ikke konstant kredser om uendelige to-do-lister eller alt det, man har gjort galt igennem livet. Hvis man rydder op i tankestrømmen, bliver der mere plads til de tanker, der arbejder for det liv, man ønsker at leve. I bogen bliver læseren klogere på, hvorfor man ofte sidder fast i de samme tankestrømme, og hvordan man ændrer dem.

Bogen er en del af serien ”28 dage til...”, som er sat i verden for at hjælpe os med at ændre noget af det sværeste, nemlig vores vaner.

Jane Ibsen Piper er uddannet jurist og arbejder inden for den finansielle sektor. Siden 2019 har Jane skrevet fem bøger, og hun driver sin egen blog, udgiver podcasts og administrerer Facebook-fællesskabet Minimalisme og Købestop med 26.000 medlemmer. Alle kanaler har fokus på at give inspiration til at leve det gode, enkle liv med færre ting og mere overskud. Her er masser af tips til, hvordan man ændrer sine vaner, så de arbejder for og ikke imod én.


Fortæller: Marie Mondrup
Varighed: