(105)

Æresdrab: Beretning om et mord

lydbog


Da tyrkiskfødte Sengül Güvercile var 14 år, forelskede hun sig i den tyrkiske dreng Hasan. Det var en ung forelskelse, der for enhver pris skulle holdes hemmelig for de to teenageres familier. Da forholdet alligevel blev afsløret, dræbte Sengüns familie Hasan i et såkaldt æresdrab - et af de første af slagsen i Danmark.

Udover baggrunden for drabet på Hasan fortæller bogen hvilke omkostninger mordet har haft for Sengül, der forsøgte at bryde familiens ældgamle traditioner samt overleve i et dansk samfund, der ikke forstod hendes baggrund. Efter i årevis at have levet med frygten og sorgen som fast partner, fortæller hun i "Æresdrab" for første gang sin historie.


Fortæller: Fadime Turan
Varighed:

4.3

105 vurderinger

Jane

8.9.2022

Var ikke kæmpe fan af oplæseren, men bogen var god!

Rikke

8.3.2022

Fantastisk men enormt skræmmende historie. Imponerende at kunne komme igennem livet med så mange bump på vejen, og stå så stærkt i sidste ende.

Peggy

30.1.2022

Fantastisk bog! Jeg stortudede flere gange imens jeg hørte den. Så meget smerte den kvinde har været igennem og stadig står hun på sine ben. Sengül virker til at være så fantastisk en kvinde og hvor jeg dog ønsker hende og hendes børn det bedste liv fremover 🙏🙏🙏🙏🙏