(16)

Whisky og pandekager med syltetøj - 2

lydbog & e-bog


En dag, da Vendela kommer hjem, sidder hendes mor uden for døren. Hun er stukket af fra sin ægtemand, Karl. Familien ejer en boghandel, og der skal ske store forandringer, hvis butikken skal overleve. For Karl, der altid har haft det sidste ord, bliver forandringen svær. Vendela (der aldrig har skænket boghandlen en tanke!) bliver involveret, da hendes svigerinder beder hende om hjælp.

Vendela er single og bor sammen med sin tiårige datter, Tilda. Vendela har et kompliceret forhold til Tildas far, Måns. En dag fortæller Måns, at han har fået job i Boston. Hvordan skal det nu gå med Tilda? Skal Vendelas cølibat være langvarigt? Bliver det til noget med storcharmøren Roger eller med naboen Bjørn …?

Følg Vendela gennem en begivenhedsrig måned i hendes liv, hvor alt bliver vendt på hovedet. Den selvstændige Vendela opdager gradvis, at familien faktisk betyder meget …

Bogen er en fritstående fortsættelse af Blå øjne og sort magi. I denne serie møder vi Annelie og Vendela og følger deres op- og nedture med livet og kærligheden. Serien beskriver kvindernes drømme og længsler, tilsat en god portion humor og hjertevarme. Og den minder os om, at lykken ofte findes, hvor man mindst venter det. Læs også bog 3, At kysse gennem et elevatorgitter.


Fortæller: Maria Stokholm
Varighed: