(133)

Verdens 100 farligste dyr

lydbog & e-bog


Sebastian Klein fortæller historier om de 100 dyr, han mener, er de absolut farligste i hele verden. Tunge giganter, små kryb, giftige snigere og hurtige dræbermaskiner. Du får masser af facts, så du kan sammenligne alle dyrene – og gode råd, hvis nu, du skulle møde dem.

Dette er den spritnye udgave af Sebastians populære bestseller "Verdens 100 farligste dyr", fyldt med nye dyr, opdaterede tekster og den seneste forskning indenfor den farlige dyreverden!

Sebastian Klein (f. 1972) er en dansk tv-vært, skuespiller og forfatter. Han er særligt kendt for sine børneprogrammer om dyr og natur. Sebastian Klein har blandt andet medvirket i "Naturpatruljen", "Sebastian på dybt vand" og "Sebastian indefra". Han står desuden bag en lang række børnebøger om dyr, bl.a. "Verdens 100 farligste dyr", "Verdens 100 mærkeligste dyr" og "Verdens 100 vildeste dyr".


Fortæller: Sebastian Klein
Varighed:

4.6

133 vurderinger

Julie

18.11.2023

Den er lidt uhyggelig for børn på under 5 år. Men er også spændende!!

Theodor

27.2.2023

Meget blodi men ellers er den god jeg er lit til blod

dh.kbh

21.4.2022

“Den har flotte billeder Jeg elsker dyr- så derfor er bogen god Bogen er god fordi jeg kan lide slanger Den er så god- så jeg kan lide den helt op til månen” Børnenes resume.