(30)

Vejen til vrede: Vanvidskørsel, vejvrede og kort lunte på fire hjul

lydbog & e-bog


Kender du det:

– Cyklisten ser sig ikke for, før han tonser over vejen.

– Bilisten foran dig kører i bedstemortempo.

– Og i den modstatte kørebane 'leger' to unge racerløb til fare for alle omgivelserne.

Hvorfor kører alle andre som sindssyge? Blodet bruser op i dig, og du har lyst til at råbe efter de idioter, der dele vejene med dig. Reaktionen er helt normalt, og i Vejen til vrede får du både gruopvækkende historier om vandvidskørsel, der går helt galt, og eksempler på vejvrede i ind- og udland. Bogen maner også til besindighed, inden du selv næste gang er på vej op i det røde felt.

Psykologer og politibetjente fortæller, hvad der får os til ’at tænde af’ i trafikken. En taxachauffør beretter om sine oplevelser, mens DR’s tidligere USA-korrespondent fortæller om opførsel og vejvrede blandt amerikanere, og forfatter Leif Davidsen og journalist Matilde Kimer giver deres indblik i etiketten på de russiske veje.

Politifolkene Vlado Lentz og Christian Berthelsen (begge kendt fra tv) følger professionelt med i, hvad der sker derude på asfalten. De bevidner i bogen her, hvordan den sunde fornuft alt for tit går fløjten bag rattet.


Fortæller: Tom Kampman
Varighed:

3.9

30 vurderinger

Tania

4.12.2022

Virkelig god 👍👍

Troels

20.10.2022

Man kan godt hører at de har været to forfattere i gang her, for der er flere eksempler i bogen som går igen, hvilket er lidt overflødigt og mest af alt for det til at fremstå som om de to forfattere ikke har snakket sammen, men bortset fra det er det en god bog der giver stof til eftertanke.