(28)

Vaiana

lydbog


Høvdingedatteren Vaiana vokser op på den skønne tropeø Motunui. Hendes far, høvding Tui, forsøger at holde hende langt væk fra havet, men det er, som om havet kalder på Vaiana. Og da der pludselig ikke er flere fisk i lagunen, og kokosnødderne er rådne, lærer Vaiana, at hendes forfædre var søfarere. Hun stævner derfor ud på det store hav for at finde halvguden Maui og tvinge ham til at sætte moderøen Te Fitis hjerte på plads, så naturen bliver rask, og hendes folk ikke sulter.

Lyt til magiske historier med Disneys vidunderlige prinsesser Jasmin, Rapunzel, Snehvide, Mulan, Vaiana, Tornerose, Askepot, Pocahontas, Tiana, Belle, Ariel og Merida.

Tag med på fantastiske eventyr med Disneys polynesiske prinsesse Vaiana, halvguden Maui, grisen Pua, bedstemor Tala, hanen Heihei og alle de andre fra øen Motunui. Hør historier om kæmpekrabben Tamatoa, magiske surfbrætter, en kælegris, der er bange for vand, selvom han bor på en ø, og gå på opdagelse dybt inde i øens tætteste jungle. Tag dit surfbræt under armen og din bedste junglerygsæk på ryggen, og så rejser vi om på den anden side af Jorden...

Bliv fortryllet af DISNEYS fantastiske verden. Tag med på eventyr og oplev magien med Mickey, Minnie, Anders, Fedtmule, Aladdin, Dumbo, Lynet McQueen, Anna, Elsa, Peter Plys, Snehvide, Løvernes Garde, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana og alle de andre fra DISNEYS skatkammer. Slå ørerne ud og læn dig tilbage – mod det uendelige univers!



4.4

28 vurderinger

Rebecka

22.9.2023

God