(568)

Under bjælken: Et portræt af Kronprins Frederik

lydbog & e-bog


I otte kapitler - Dreng, Teenager, Akademiker, Frømand, Erobrer, Familiefar, Sportsmenneske og Konge - fortæller Jens Andersen om Kronprins Frederiks liv. Fra fødslen på Rigshospitalet midt under ungdomsoprøret i 1968 til det moderne familiefællesskab i Frederik 8.s Palæ i vore dage, hvor et modent og stærkt kronprinspar er klar til den store opgave, der i mange år var et åg for Kronprinsen.

Under bjælken - et portræt af Kronprins Frederik er en usædvanlig bog om et usædvanligt menneske i en usædvanlig livssituation. Den er baseret på samtaler og rejser med Danmarks kommende konge igennem halvandet år samt en lang række interviews med hans hustru, bror, forældre, private vennekreds, tidligere hofchef, samt Kronprins Haakon af Norge og Kronprinsesse Victoria af Sverige.

Bogen går tæt på Kong Frederik 10.'s viljestærke kamp for at forlige sig med sin skæbne og rolle, skildrer hans mange opgør med sig selv og sine omgivelser og følger den personlige rejse fra rebelsk drengebarn og genert ungt menneske til fandenivoldsk frømand og lykkelig far til fire.


Fortæller: Dan Schlosser
Varighed:

4.4

568 vurderinger

Natascha

14.3.2024

Spændende og god bog! 🤩 Har fået et bedre indblik ind i Kong Frederik og hvem han er 🙏🏼

Anonym

18.2.2024

Fantastisk fantastisk 👍🏻

Birgit

8.2.2024

Fin fortælling virker meget ærligt Godt med indspark fra vores Konges familie og netværk Får en dybere forståelse for det liv der leves Stor tak