(583)

Ting, jeg har lært, da det var for sent - En feltguide til voksenlivet

lydbog


"Ting, jeg har lært, da det var for sent" er en åbenhjertig, inspirerende, tåkrummende og lattervækkende fortælling om alt det, tv-værten Petra Nagel gerne ville have vidst, da hun var 20 år gammel, stod på tærsklen til voksenlivet og var led og ked af stort set alt fra sit krøllede hår til sit ponygrin. Derfor er bogen fyldt med historier om ungdomsliv, venskab, kærester, mærkelige tatoveringer, akavet sex, grimt tøj og lavt selvværd.

Petras personlige fortælling er en indsigtsfuld og humoristisk beretning om at blive voksen og mor til to – og først der opdage og lære ting, der ville havet været gode at vide 20 år tidligere.

Petra Nagel (f. 1984) er journalist og tv-vært. For nogle år siden bragede hun igennem på tv-skærmen på DR3 med programserien "Petra dater hele verden", "Petra elsker sig selv" og "Petra får en baby". Det var ærlige, udleverende og humoristiske programmer med et meget personligt udgangspunkt. I dag er hun vært for Go’ Aften Live, kæreste, husejer – og mor til to.


Fortæller: Petra Nagel
Varighed:

4.4

583 vurderinger

Lærke

29.8.2023

Utrolig god bog. Den giver mange gode perspektiver af et Ungdomsklub.

Heidi

13.2.2023

Jeg har længe udskudt at læse denne fordi jeg egentlig ikke bryder mig om forfatteren. Selvcentreret og Forkælet var nogle af de opfattelser jeg havde efter at have set Petra i programmer gennem tiden. Bogen ændrer ikke så meget på den opfattelse. På den ene side siger bogen jeg slog mig selv i hovedet over at jeg var forkert og det var jeg slet ikke og det ville jeg ønske jeg havde vidst. På den anden side nævnes der ikke meget om at det netop er stenene på vejen til den jeg er blevet, samt hvor lidt man egentlig ville kunne begribe eller forstå, hvis man havde fået den viden forærende dengang. Der er dog flere gode pointer og refleksioner i bogen, som man sikkert godt kan bruge i sit eget liv og jeg har ihvertfald fået en bedre forståelse og respekt for Petra Nagel når man nu kender lidt mere til hende.

diana

1.12.2022

Virkelig virkelig god bog! Petra læser sin bog op, på en måde der fanger en lige med det samme…