(34)

Ting, jeg har lært, da det var for sent: En feltguide til voksenlivet

e-bog


For nogle år siden bragede Petra Nagel igennem på tv-skærmen med programserien "Petra dater hele verden","Petra elsker sig selv" og "Petra får en baby." Det var ærlige, udleverende og humoristiske programmer med et meget personligt udgangspunkt.

Den stil tager Petra Nagel nu med over i TING, JEG HAR LÆRT, DA DET VAR FOR SENT. Bogen er en åbenhjertig, inspirerende, tåkrummende og lattervækkende fortælling om alt det, Petra gerne ville have vidst, da hun var 20 år gammel og stod på tærsklen til voksenlivet. Derfor er bogen fyldt med historier om ungdomsliv, venskab, kærester, mærkelige tatoveringer, akavet sex, grimt tøj og lavt selvværd.

TING, JEG HAR LÆRT, DA DET VAR FOR SENT er en indsigtsfuld beretning om at blive voksen og mor til to - og først der erkende og sande ting, der ville have været gode at vide 20 år tidligere.



4.6

34 vurderinger

Ann

21.9.2023

Sjov og underholdende læsning. Meget ærligt fortalt.

Mira

16.4.2022

En bog der bare så fint og i bedste Petra-stil beskriver hvordan det pokkers liv som barn, ung og begyndende voksen er, med alt hvad det indebærer! Alt skal nok gå, i sidste ende!

Maja

11.1.2022

Dejlig ærlig bog, tankevækkende og spændende men samtidig morsom at læse. Tak for dig Petra! ❤️