(49)

The Hawthorne Legacy - Testamentet

lydbog & e-bog


’’The Hawthorne Legacy’’ fortsætter, hvor ’’The Inheritance Games’’ slap. Avery skal bo i Hawthorne House i et helt år for at opfylde testamentets krav, og gåde for gåde bliver hun trukket dybere ind i familiens hemmeligheder. Avery ved, at hun ikke er beslægtet med Tobias Hawthorne, men hun indser efterhånden, at der alligevel findes en dybere forbindelse mellem hende selv og familien, end hun havde troet.

Snart befinder Avery sig endnu en gang midt i et farligt spil, hvor intet er, som det ser ud. Det er umuligt at vide, hvem der er venner, og hvem der er dødsensfarlige fjender.

’’The Hawthorne Legacy’’ er andet bind i trilogien om Avery og arven efter den mystiske Tobias Hawthorne. Serien er ved at blive filmatiseret, og bøgerne er blandt de mest hypede på BookTok.

Om forfatteren:

Jennifer Lynn Barnes (f. 1984) udkom med sin første roman som 19-årig og har siden skrevet en række anmelderroste romaner for unge. Barnes er professor ved University of Oklahoma og én af verdens førende eksperter i psykologien og den kognitive videnskab bag fandom og fiktion. Både ’’The Inheritance Games’’ og ’’The Hawthornes Legacy’’ strøg direkte ind på New York Times’ bestsellerliste og blev nomineret til Goodreads Choice Awards.



4.5

49 vurderinger

Dicte

29.5.2023

Okay damn. Den havde jeg sgu ikke set komme. Lidt kompliceret til tider og svær at følge med i, men ikke desto mindre en vild historie. Plottwist og drama for ALLE pengene