(352)

Tavse skrig

lydbog & e-bog


Selv de mørkeste hemmeligheder kan ikke ligge begravet for altid ...

Fem skikkelser står forsamlet om en lav grav. De havde alle sammen skiftedes til at grave. Et hul i voksen størrelse ville have taget længere. Et uskyldigt liv var blevet taget, men pagten var blevet indgået. Deres hemmeligheder ville blive begravet, forseglet med blod.

År senere bliver en skoleforstander fundet brutalt druknet, det første af en stribe makabre mord, der ryster Black Country.

Men da der bliver fundet ligrester ved et tidligere børnehjem, kommer foruroligende hemmeligheder også for dagen. Det går snart op for kommissær Kim Stone, at hun er på jagt efter et sygt sind, der har dræbt over flere årtier.

Antallet af lig vokser, og Kim er nødt til at standse morderen, før vedkommende slår til igen. Men kan Kim, for at fange morderen, konfrontere dæmonerne fra sin egen fortid, før det er for sent?

Det her er en fantastisk debut af Marsons… Det her er en virkelig spændende bog, med massere af vendinger og drejninger, og jeg kan varmt anbefale den.

The Laughing Librarian

Normalt når jeg ser alle give en bog fem stjerner, tænker jeg er den virkelig så god? Tavse skrig er virkelig så god og mere til …

Book Addict Shaun

En fremragende debut af en selvsikker ny forfatter. Blændende skarp forstand med følelse, jeg nød virkelig turen sammen med D.I. Kim Stone, og jeg ser frem til den næste.

Mel Sherrat, forfatter

Jeg er fuldstændig vild med den! … Det er en af de bedste krimithrillers, jeg længe har læst ...

Fiona’s Book Reviews



4.1

352 vurderinger

Birgitte

5.1.2024

spændende

Tina

9.8.2023

Havde virkelig svært ved at få en fornemmelse for hvem de forskellige roller er og nærmest umuligt at følge med i de mange navne og sager til sidst.

Lars

24.7.2023

ret forudsigelig 😅