(132)

Tækkemanden: Afsløringen af Peter Frederiksen, Danmarks mest dæmoniske seriemorder

lydbog & e-bog


Et tip fører i september 2015 politiet til et rækkehus i den sydafrikanske by Bloemfontein. I huset bor en 63-årig dansk tækkemand og våbenhandler, og i hans kummefryser ligger 21 poser med afskårne kønsdele.

Men skrækhistorien er kun lige begyndt.

Peter Frederiksen viser sig at have mere alvorlige forbrydelser på samvittigheden. Mennesker dør omkring danskeren i et hæsblæsende tempo. Og så er der fortidens rædselskabinet. Det åbner journalist Helle Maj, da hun sætter sig for at undersøge sin landsmands færden, fra han kom til verden i Gl. Holte i 1952.

TÆKKEMANDEN er en chokerende dokumentarisk beretning om en på overfladen jovial mand, der gennem et halvt århundrede nedlagde dyr og mennesker.

Historien er nordic noir, når det er allermørkest og mest bestialsk. Med adgang til domsudskrifter, Peter Frederiksens kalendernotater gennem 12 år, samt interviews med ofre, efterladte og politifolk – og manden selv – afdækker Helle Maj historien om en bondesnu manipulator og sex-sadistisk sociopat, der hærgede på tre kontinenter under politiets radar.


Fortæller: Flemming Enevold
Varighed:

4.1

132 vurderinger

Pierre

23.6.2022

Den er uhyggelig

Tommy

3.2.2022

Peter Frederiksens forbrydelser er så grove,og beskrevet så det risler koldt ned af ryggen,flere gange i løbet af denne bog. Virkelig velskrevet

Lotte

8.12.2021

Den mand er jo ondskaben selv… sindssygt godt journalistisk arbejde… tak Helle og Jørgen … alt dette var aldrig kommet frem uden jeres utrættelige research. Jeg blir nødt til at se dokumentaren hvid mands dagbog igen …