(127)

Søde fristelse

lydbog & e-bog


Emmas liv har været sjovere. Hun er kendt som prinsesse Anya fra den populære serie Dark Castle, indtil hendes karakter uventet – og helt bogstaveligt – mister hovedet. Imens finder virkelige Emma sin virkelige kæreste i seng med en anden virkelig kvinde.

Emma har i den grad brug for at komme væk, og refugiet Rosemont i de solrige sydcaliforniske bjerge virker som det helt rette sted.

Lucien Osmond har også søgt tilflugt på Rosemont. Efter at hans karriere som professionel ishockeyspiller er gået i vasken, ved han ikke, hvad han skal med sit liv. Og imens han forsøger at finde svar, bager han stakkevis af kager. At finde svaret på livets store spørgsmål bliver ikke ligefrem nemmere, da en sød filmstjerne dukker op på Rosemont. Og flirter hun ligefrem med ham?

Selvom Lucian er spændende, er Emmas liv kompliceret nok i forvejen. Men efter en spontan badetur i månens skær begynder hans søde, hjemmebagte lækkerier pludselig at dukke op på Emmas dørtrin, og hun er fristet … måske er hun faktisk klar til at smage på livet igen?

Søde fristelse er den anden, selvstændige bog i duetten Californiske drømme af Kristen Callihan.

“Kristen Callihan har et stort talent for at skabe seksuel spænding og plots, der får en til at tabe kæben.” – Diana Gabaldon New York Times-bestsellerforfatter

“Sikke en skøn læseoplevelse! En sød, hjertelig og gribende romance, der sitrer af kemi.” – The Escapist Book Blog

“Kristen Callihan har konstrueret en romance fyldt med store – og smertende – følelser, samtidig med hun takler den svære side af berømmelse og faren ved kontaktsport. Beskrivelserne af Lucian, der laver delikate lækkerier, er en fryd.” – Library Journal

“Søde fristelse er fuldstændigt, herligt fantastisk!” – Harlequin Junkie