(157)

Sovebogen for voksne: Fredfyldte fortællinger at falde i søvn på

lydbog & e-bog


Har du svært ved at falde i søvn, vågner du midt om natten, eller kæmper du med urolige tanker i løbet af dagen? Sovebogen for voksne hjælper dig til at falde til ro før sengetid og sove natten igennem. Metoden er fredfyldte fortællinger, der blidt viser vej til omsorg for dig selv, så du dulmer uro og får god søvn.

Sovebogens 52 korte historier er udviklet af Kathryn Nicolai, som står bag succes-podcasten Nothing much happens, der er kendt og elsket af millioner. Fortællingerne rummer gode øjeblikke fra hverdagen med glæde og afslapning: at plukke syrener på en forladt gård om foråret. At kigge på himlen og indånde sommermorgenluft. At tage et varmt bad. At gå til juletræstænding i parken med vennerne.

Med sine mange års erfaring som underviser i yoga og meditation har Kathryn Nicolai i Sovebogen for voksne skabt en verden, du kan glide ind i, som er rig på sanseindtryk, harmoni og glæde – og ikke mindst fred og ro.

I Sovebogen for voksne sker der ikke så meget, og lige præcis det er der brug for til en god nats søvn.


Fortæller: Sara Ullner
Varighed:

3.7

157 vurderinger

Anonym

13.2.2024

fantastisk!

Jennifer

15.9.2023

Jeg kan ikke huske historierne. Faldt i søvn med det samme efter at have kæmpet i flere timer efter en nattevagt. Så den skal klart have fem stjerner, fordi den gjorde hvad den skulle: fik mig til at sove

Kirsten

14.9.2023

Skønne små fortællinger