(161)

Sorgenfri

lydbog & e-bog


I en bank i Oslos centrum får bankdirektøren 25 sekunder til at tømme hæveautomaten for kontanter. Han bruger 31. Bankrøveren viser seks fingre til overvågningskameraet og skyder en kvindelig bankassistent.

Harry Hole fra drabsafdelingen i Oslo vågner i sin lejlighed uden korttidshukommelse. De seneste tolv timer er fuldstændig væk. Han husker dog, at han var til middag hos Anna, en gammel flamme. Så bliver Anna fundet død, og alt tyder på, at hun har begået selvmord samme aften, som Harry var hjemme hos hende. Næsten alt.

SORGENFRI er fjerde bind i serien om Harry Hole, politimanden med den enorme retfærdighedsfølelse, et stort hjerte, og det perfekte indre kompas – der bare ikke fungerer i privatlivet.

"Nesbø er på alle måder en af de mest originale krimiforfattere i Europa.

Politiken

‘Sorgenfri’ holder ubesværet samme høje niveau, som man er blevet forvænt med i Jo Nesbøs krimier ... interessante skæbner, godt tegnede bipersoner og så naturligvis Harry Hole selv, der er så elskelig i al sin fejlbarlighed og sine tapre anstrengelser for at opføre sig ordentligt.

Weekendavisen

Jo Nesbø udfolder atter sit uimodståelige talent for at gøre Oslo til en farverig scene for udspekulerede intriger.

B.T.

En heftigt rockende Oslo-krimi.

Berlingske Tidende


Fortæller: Bent Otto Hansen
Varighed:

4.5

161 vurderinger

Nadia

30.11.2023

Lidt langtrukken , men god nok.

Samir

19.8.2023

Vanskeligt at forholde sig til selve indholdet pga. den elendige lyd! Føj for en dårlig produktion. Ekstremt overkomprimeret med skærende skarpe sibilanter til følge. Kæmpe amatørarbejde! Oveni det, så er oplæseren ret dårlig. Historien er ok, men noget langtrukken.

Tina

17.9.2022

Rigtig god bog men lidt langtrukken. Det er nok for at få det hele med