(6)

Smølferne - Historiesamling 3

lydbog


Smølferne oplever lidt af hvert. I denne historiesamling finder vi bl.a. ud af, hvad der sker, når Klodsetsmølf eksperimenterer lidt for meget med trylleformularer, om smølferne kan klare sig mod en stor og afskyelig snemand, og hvordan det går, når Altmuligsmølf bygger en ny maskine, som kan bestemme vejret i smølfelandsbyen.

Slå ørerne ud og tag med på eventyr i det farverige Smølfeland med Smølfine, Gammelsmølf, Musiksmølf, Stærksmølf, Digtersmølf, Smilesmølf og alle de andre herlige små, blå væsener. Hør, hvad der sker, når Altmuligsmølf gerne vil flyve, når Bagersmølf løber tør for æg til sin kage, når Pyntesmølfs spejlbillede lige pludselig kommer til live, eller når Gargamel gang på gang forsøger at spolere Smølfernes fredelige hverdag med sine onde planer og farlige eliksirer. Rigtig smølf fornøjelse!

Smølferne blev skabt i 1958 af den belgiske tegner Pierre "Peyo" Culliford. De små, blå væsener, der er tre æbler høje, bor sammen i små huse af udhulede svampe i en landsby langt inde i skoven. Når de ikke leger, bygger, spiser, fester eller opfinder ting, går dagene med at narre den onde troldmand Gargamel og hans kat Azrael, som vil gøre det af med dem...

Fra Smølfernes univers tæller i dag en lang række tegneserier og bøger, samt film og tv-serier, som bl.a. kan ses på Netflix og YouTube.

Smølferne og tilknyttede varemærker tilhører Peyo Creations. © 2021 Peyo Creations.