(935)

Pigen der forsvandt: Emilie Meng mysteriet

lydbog & e-bog


Sagen om Emilie Meng er en af de mest omfattende kriminalsager i nyere tid. I 'Pigen der forsvandt' opruller to journalister, hvordan en 17-årig piges forsvinden greb en hel nation om hjertet og gennemsyrede alle lag af samfundet.

Skridt for skridt undersøger de politiets efterforskning og de mulige fejl, der blev begået i de første afgørende døgn. Bogen viser samtidig, hvad det gør ved et samfund, når borgerne pludselig mister tilliden til politiet, retssamfundet og hinanden.

Bogen bringer nye spor og oplysninger frem i sagen og stiller skarpt på en række af politiets mistænkte. En rejse, der fører journalisterne ud i de mørkeste afkroge af den kriminelle underverden i jagt efter svar på spørgsmålet:

Hvad skete der med Emilie Meng?



4.2

935 vurderinger

Kenneth

3.8.2022

En god bog er det da . Men kunne godt tænke mig lidt flere detaljer omkring det hele men bortset fra det er den god og kan godt anbefales

Anita

25.10.2021

Spændende, men ikke noget nyt. Den går meget op i kritik af politiets efterforskning

Stine

19.9.2021

Meget spændende og også lidt uhyggelig læsning. Mange detaljer, dog blev det forvirrende da der blev nævnt andre forbrydelser midt i fortællingen om Emilie Meng sagen.