(121)

Mythos

lydbog & e-bog


Når nu Stephen Fry ikke selv læser dansk, er det godt, at vi har Karsten Pharao – kendt fra et utal af radioprogrammer, indlæser af bøger af Steinbeck, Hemingway og Kim Leine.

Nu er det tid til at læne sig tilbage og lade Karsten Pharao fortælle Fry, som i MYTHOS indfanger den græske mytologis vidunderlige historier og deres relevans for den moderne læser.

De græske myter er blandt de mest indflydelsesrige histo¬rier, der nogensinde er blevet fortalt, nedarvet gennem årtusinder. De har inspireret forfattere og kunstnere fra Shakespeare til Michelangelo og fra James Joyce til Walt Disney.

Historierne er dybt forankret i den vestlige kulturs DNA. I Stephen Frys hænder bliver fortællingerne om titanerne og guderne en underholdende og veloplagt indføring i krigsførelse, rivalisering, erotik, bedrag, livsvisdom, triumf og tragedie.

”Underholdende og lærerig, hvad mere kan man ønske sig.” – Daily Telegraph


Fortæller: Karsten Pharao
Varighed:

4.4

121 vurderinger

Anonym

19.1.2024

Herlig introduktion til og genfortælling af de græske myter om menneskelige guder og guddommelige mennesker og alt hvad derimellem hører, levende læst af en af de bedste stemmer. Stor tak til Frye og Pharao.

juhala

22.3.2022

Fantastisk indblik I det fascinerende myter, mange af dem som jeg ikke var bekendt med I deres original form men kun kender som "genfortællinger" med hovedpersoner der går under andre navne.

Anonym

18.1.2022

Hyggelige historier