(580)

Menneskeæder

lydbog & e-bog


Landbetjenten Jon Harding og hans mavesure makker, Viggo Brodersen, bliver kaldt ud til et brutalt dobbeltmord i udkanten af Gæringe for at assistere kriminalpolitiet.

Et ægtepar er blevet skudt i deres seng, men der er ingen vidner til forbrydelsen, og sporet bliver snart koldt. Først da en død mand med en pistol findes i en bil i en skov i nærheden, begynder der at ske noget i sagen.

Pistolen har en historik, der fører tråde tilbage til et andet dobbeltmord, som blev begået for flere år siden, og pludselig er Jon også involveret i en helt tredje sag om en mand Jørn Alberg, der sidder i fængsel for mordene på sin kone og en guldsmed fra Ebeltoft.

Alberg kan sidde inde med en viden, Jon behøver for at komme videre med sagen om dobbeltmordet i Gæringe, men vil den fængslede dobbeltmorder overhovedet hjælpe Jon uden at få noget til gengæld?

Alt for sent går det op for Jon, at han under sin søgen efter sandheden ikke kun har bragt sig selv i fare, men også den person der betyder allermest for ham.


Fortæller: Peter Bøttger
Varighed:

4.4

580 vurderinger

Birte

28.11.2023

spænding til det sidste, og usandsynlig svær at greje

Anonym

11.11.2023

Virkelig spændende og finurlig historie. Ærgerligt indtaler konsekvent siger “indentificere” forkert.

Louise

6.11.2023

medrivende bog. glæde mig til at gå igang med den næste.