(10)

Meditation til fysisk afslapning. Længere udgave

lydbog


Meditation til fysisk afslapning er en guidet meditation, hvor du trin for trin – en kropsdel ad gangen – får hjælp til at slippe spændingerne i din krop. Øvelsen er meget enkel og egner sig til alle, uanset om du er nybegynder eller vant til at meditere. Når du til sidst har arbejdet dig igennem hele kroppen, får du et øjebliks hvile til behagelig baggrundsmusik. Selvom navnet på meditationen er Meditation til fysisk afslapning, kan den også sagtens bruges til at afhjælpe eller håndtere stress.

Det her er en længere udgave af afslapningsøvelsen, der varer 30 minutter. Hvis du vil lytte til en kortere øvelse, anbefales originaludgaven på 10 minutter.

Sophie Påhlsson, der står bag Sophie Grace Meditations, er meditationsinstruktør og kommer fra det sydvestlige Sverige. Hun startede med at skrive guidede meditationer til egen brug, fordi hun savnede øvelser på svensk, som hun havde lyst til at lytte til. Sophie fokuserer på øvelser, som hun selv kan lide, og som skal kunne bruges igen og igen. De svenske og engelske udgaver er indlæst af Påhlsson selv. De danske udgaver er indlæst af professionelle speakere. Svensk pseudonym: Sophie Grace Meditationer. Denne meditation er oversat af Joan Smidt og inlæst af Diana Axelsen (gennem Voicebooking).



4.1

10 vurderinger

Kirsten

18.11.2022

Behagelig stemme og dejlig musik