(7)

Manu

lydbog & e-bog


Danmarks første minister fra et tredjeverdensland, den første mandlige ligestillingsminister, ham med de sjove børnebøger, ham med homo-vielserne – og ham der altid smiler i sit moderigtige tøj. Sådan cirka kender vi Manu Sareen.

Men i Manu viser han også en anden side af sig selv. Han fortæller hudløst ærligt om den ensomme indvandrerdreng fra Bryggen, der hutler sig gennem skoletiden og bliver smidt ud af gymnasiet, på kanten til at blive kriminel, rammes af depression og bliver skilt på forsiden af formiddagsaviserne.

Han fortæller om skelsættende begivenheder og forbilleder og om op - og nedture i politik. Om ikke at føle sig hjemme blandt de privilegerede, om intriger og om hvordan magten opleves set indefra. Om prisen ved at være i mediernes søgelys. Og om at være et menneske med både dæmoner og håb – og om glæden ved at leve her og nu.


Fortæller: Manu Sareen
Varighed:

4.7

7 vurderinger

randi.vip

19.1.2023

En fantastisk velformuleret bog, om en menneskelig mand, med gode holdninger og en politisk tid med op og nedture. Hele bogen har givet mig en bedre indsigt i hvem Manu er. Tak

Liv

29.3.2022

Medrivende, ærlig og direkte. Med små perler og frø der vokser i sindet. Tak for at dele