Linse og Didde: Møgkællinger har det sjovere

Læs og lyt gratis i 30 dage

Linse og Didde: Møgkællinger har det sjovere

Fra 79 kr/måned efter prøveperioden. Afslut, når du vil.

Linse og Didde: Møgkællinger har det sjovere

Læs og lyt gratis i 30 dage

Læn dig tilbage med Nextorys app, og find din næste historie blandt hundredtusindvis af lyd og e-bøger.

Fra 79 kr/måned efter prøveperioden. Afslut, når du vil.

Linse og Didde: Møgkællinger har det sjovere

4.11 18 Karakter
Didde: Jeg var så bange, da jeg mødte dig første gang.

Linse: Det kan jeg godt forstå.

Didde: Jeg var så bange, for jeg var overbevist om, at du ville slå mig ihjel.

Linse: Det ville jeg også …

Linse og Didde mødte hinanden i 1995 på dramatisk vis, da Linse var 29 år, og Didde bare 21, men siden første dag har de været uadskillelige og haft hinandens ryg som veninder.

I bogen fortæller de to seje Brygge-tøser filterløst og ærligt om deres venskab. Om op- og nedture, om hvor forskellige de er og om at arbejde sammen i tv-serien Familien fra Bryggen. 25 års venskab udrullet i et gribende og særegent smittende sprog og med fandenivoldsk humor.

Her beretter Didde også for første gang sin historie. Om en barsk barndom og opvækst på Bryggens brosten. Hun fortæller om alle stofferne, og hvorfor hun tog dem. Om utroskab, manglende selvværd og ensomhed. Men også om en kvinde, der kan lide gang i gaden, giver pokker i, hvad andre tænker, og er blevet Reality Award-kåret som Årets Bedste Kvindelige Realitydeltager.

Linse og Ditte - møgkællinger har det sjovere tager læseren med ind i et hjertevarmt til-verdens-ende-venskab, hvor Linse og Didde udveksler historier om mænd, sex og kærlighed samt børn, skønhed og bryster. Og bogen bringer læserne om bag kulisserne, når de optager Familien fra Bryggen, der i år runder sæson 20 på TV3.

Tilsammen har Linse og Didde mere end 1 million følgere på Instagram og Facebook. De er naturtalenter på sociale medier og er ikke nærige med at dele ud af sig selv og lade deres fans følge med. Bogen er skrevet i samarbejde med Michael Holbek, der også har skrevet Linses andre bøger.

Linse og Didde: Møgkællinger har det sjovere er tilgængelig som e-bog.

 • E-bog

  Offentliggjort : 2021-10-20

  Sprog: Dansk

  Forlag E-bog: Politikens Forlag Nonfiktion

  ISBN E-bog: 9788740074642

Læs mere

4.1

18 Karakter
 • Charlotte

  2022-01-26

  En fantastisk samtalebog, med nye og mere detaljerede sider af bryggedamermes venskab. Hvis man har fulgt med i "Familien fra Bryggen" eller nogle af de andre programmer, de 2 "møgkællinger" har lavet, vil man ikke kunne komme udenom at læse denne bog. Tusind tak for en på opleveren.

 • Maja

  2022-01-12

  Det er dejligt at komme endnu tættere på de to skønne damer man længe har fulgt i tv. Bogen rummer både sørgelige, hjertevarme og ærlige fortællinger fra deres liv ❤️

 • Ruben

  2022-01-12

  Den er smagløs ringe. 1 stjerne 🌟 får den højst 😭😭hvad handler den bog om. Må være ærlige. Er ved at være træt af dem 😂😭😀smag og behag men læs den bare. Syntes ikke er hun har mer af gi af.De bøger er jo totalt ringe og mer til. Mig og mobber. Nu hendes veninde. Cool nok men der er 3 bøger om linse gekko hvad med L Lone kommer der også en om hende men hvad er hun Kent få sin brors boksning. Og de store falde bryster

Download flere
Skriv en anmeldelse ved at downloade appen
img

Tusindvis af bøger venter

Læs og lyt så meget du vil. Du vælger selv, hvornår du vil ændre eller afslutte abonnementet.

image

Sjovere end nogensinde med bøger

Mere en 11 000 læsere har givet Nextory 5 stjerne på App Store og Google Play.

image

Bogudfordr dig selv

Sæt egne læsemål og følg bogstatistikken med funktionerne Bogudfordringen og Læsedagbogen..