(148)

Lev livet modigt: om at være uforfærdet i livet og lykken

lydbog & e-bog


Michelle Hviid har gennemlevet skilsmissekriser, småbørnskriser, kropskriser, helbredskriser, identitetskriser, singlekriser og flere til. Tøjkriser også. Hun er ekspert i kriser, men også i at rejse sig igen. Og i at danse af lykke og tage store bidder af livet. I at være gavmild og sige sin mening. Højt.

I dag er Michelle på toppen af livet, men sådan var det ikke for få år siden. Så hvordan er hun nået hertil, hvor hun er i dag? Blandt andet ved at blive ved at prøve. Igen og igen. Ved at insistere på at være uforfærdet i livet og altid søge lykken. For hvad er alternativet?

I Lev livet modigt lukker Michelle læseren ind i sine bedste historier fra et modigt levet livs op- og nedture. Det er råt for usødet, morsomt og rørende, og det ender rigtig, rigtig godt.

Lev livet modigt er en solidarisk og uforfærdet bog til alle, der gerne vil smittes med mod og en smule fandenivoldskhed.

HUSK!

Du har kun et liv – og i morgen kan alt være anderledes.


Fortæller: Michelle Hviid
Varighed:

4.6

148 vurderinger

Kirsten

27.5.2022

Fantastisk fortælling om Michelles mange op og nedture. Fantastisk at du kan blive ved med at finde op til overfladen igen. 👍. Ønsker dig og Morten og jeres sammenbragte børn alt det bedste fremover. 💕

Kirsten

21.11.2021

Hold nu kæft en fantastisk bog. Rørende, ærlig, inspirerende og skøn at lytte til netop fordi Michelle selv læser op. Har for været til foredrag med hende og hun er bare skøn på alle måder. Skriv bare noget mere

Ditte

14.9.2021

Fantastisk læsning (lydbog), det eneste minus ved den er, at den ikke var længere. Kunne have blevet ved at lytte til den. Så inspirerende, humoristisk og ægte.