(10)

Kunsten at elske sig selv

e-bog


Elsker du dig selv - eller lader du dig styre af usynlige begrænsninger?

Kunsten at elske sig selv er en indsigtsfuld og praktisk bog om kærlighed til dig selv, dit barn og dine medmennesker.

Den handler om at elske lidt mere, lidt bedre - og mange flere. Om at tage det sure med det søde og acceptere dig selv, som du er. Om at forstå dine egne og andre menneskers følelser og om at give ubetinget kærlighed til dig selv.

Bogen er spækket med gode råd, dyb indsigt og praktiske forslag til, hvordan du kan styrke dit selvværd og dermed kærligheden til dig selv. Målet er, at du i højere grad kommer til at føle dig fuldstændig fri og uafhængig med masser af overskud.

Uanset hvor godt du allerede kender dig selv, og om dit selvværd er stort eller lille, vil du få udbytte og glæde af bogen.

Ud over at hjælpe dig til at mestre kunsten at elske dig selv bliver du også inspireret til, hvordan du styrker og selvstændiggør dit barn, så det møder livet åbent og ægte og bliver i stand til at møde andre mennesker med varme og ømhed.

Jørn Beckmann, født 1938. Cand.psych. 1969. Chef for Klinisk Psykologisk Afdeling, Odense Universitetshospital 1978-2008. Professor i psykologi ved New York University siden 1994. Beckmanns vigtigste værker er: Børn er anderledes, 1976, Psykologien i perspektiv, 2001, Psykisk sund og stærk, 2004.



3.7

10 vurderinger

Susanne

8.5.2021

Jeg er vild med den livs anskuelse denne bog bygger på. Jeg er vild med Jørn B måde at guide læserne til kunsten at elske sig selv. Det er for mig en let læselig bog der oser af positivitet og og den betydning det har at have kærlighed til sig selv.For mig en læring bog.,kan stærkt anbefales😊👍