(148)

Jeg vælger at leve

lydbog


Hun er 12 år. På vej til skole på en splinterny cykel. Så sker det ufattelige: En varebil kommer op på siden af hende, døren går op, og en mand river hende af cyklen. Han tvinger hende ind i bilen, binder hende og får med magt nogle piller i hende og tager hende med sig.

Sådan begynder det, der skal blive til 80 dage i fangenskab hos en af de mest berygtede pædofilidømte i europæisk retshistorie. Da Marc Dutroux-sagen blev kendt i 1996, rystede den hele verden. 'Uhyret fra Belgien' nåede at bortføre seks unge piger, før han blev taget. Bare to slap fra det i live - en af dem var Sabine Dardenne.

I denne rystende beretning fortæller hun, hvad der skete. Modig og lavmælt lader hun os få et indblik i den virkelighed, som skjuler sig bag avisoverskrifterne. For selv en gang at få fred. Og, som hun selv siger, for at sørge for, atingen dommer nogensinde igen skal løslade pædofile midt i afsoningstiden på grund af 'god opførsel'.


Fortæller: Christina Bjørn
Varighed:

4.0

148 vurderinger

Christina

17.8.2022

Okey bog .. men fik en fornemmelse af forfatteren ikke rigtig var klar til at give hele historien, så bogen er lidt "tynd" i det . God oplæser, dog forfærdelig at høre på når hun laver græde og panik stemme, det behøves slet ikke.

Kit

17.8.2022

Forfærdelig oplevelse, men rigtig godt fortalt. Dog irriterende stemme når hun forsøge at lyde grådkvalt

Charlotte

22.7.2022

Barsk fortælling. Men ikke just en god bog. Jeg sidder tilbage med en tvivl om jeg har læst denne bog før, eller om det simpelthen er fordi den minder så meget om bogen med Natascha K. Også bryder jeg mig ikke om oplæseren, der til tider overdriver for voldsomt for f.eks. at vise følelser. Så man er nødt til at skrue ned for lyden, fordi der bliver skreget for meget i mikrofonen. Desværre ikke en bog jeg kan anbefale til andre.