Jeg bliver ældre - og det gør ik' noget

Læs og lyt gratis i 30 dage

Jeg bliver ældre - og det gør ik' noget

Fra 79 kr/måned efter prøveperioden. Afslut, når du vil.

Jeg bliver ældre - og det gør ik' noget

Læs og lyt gratis i 30 dage

Læn dig tilbage med Nextorys app, og find din næste historie blandt hundredtusindvis af lyd og e-bøger.

Fra 79 kr/måned efter prøveperioden. Afslut, når du vil.

Jeg bliver ældre - og det gør ik' noget

4.42 632 Karakter
6 h 45 min
Ærlig og åbenhjertig fortælling om de begivenheder, der har vendt op og ned på Brygge-dronningens liv de seneste år.

”Det sker stadig, når jeg kommer til at tænke på Mopper, at jeg må holde ind til siden i min bil. Så sidder jeg og tudbrøler. Andre gange har jeg sladder, jeg skal fortælle hende, og sender sms’er op i himlen.”

Det er to år siden, Linse mistede sin mor, og hun savner hende fortsat forfærdeligt. Men Linse er også trådt ind i en ny fase af livet. Hun er blevet ældre, mere moden – familiens høvding – og den nye alder giver flere muligheder og oplevelser.

I 2018 gjorde hun alvor af sin livslange drøm om at flytte til Spanien og starte en Bed & Breakfast. Hun knoklede og levede eventyret fuldt ud. Nu fortæller hun om modet til at realisere sine drømme og gøre det, man skal, så man ikke om mange år sidder som en sur cigar og fortryder, man ikke turde kaste sig ud fra klippen.

Linse fortæller også om den største kærlighed i sit liv – barnebarnet Alba. Om at være mormor og om nu at se på sit eget liv og på sin datter, Geggo, med nye øjne.

Den stærke Brygge-kvinde brænder også mere passioneret end nogensinde for de udsatte hunde – i Danmark, i Spanien, i Kina, overalt – og fortæller om sin kamp for de værgeløse dyr. Hun kaster sig stadig med stor fornøjelse under kniven for at snyde alderen, og efter års seksuel tørke dater hun åbent og leder efter en lækker duskegut, der dog ikke behøver at flytte ind.

Linse har med alderen opnået mere ro og indsigt, men hun er stadig konstant i bevægelse – fremad. Passion, mod og kærlighed er nøgleord for hende – og i denne bog inspirerer hun til midtvejs i livet at leve det fuldt ud.

Jeg bliver ældre - og det gør ik' noget er tilgængelig som lydbog og e-bog.

 • Lydbog

  Offentliggjort : 2019-10-29

  Sprog: Dansk

  Forlag Lydbog: Politikens Forlag

  ISBN Lydbog: 9788740058130

 • E-bog

  Offentliggjort : 2019-10-29

  Sprog: Dansk

  Forlag E-bog: Politikens Forlag

  ISBN E-bog: 9788740058123

Læs mere

Det her kan andre lide ved Nextory

Skønt at kunne lytte til en god bog, når jeg sidder i bilen eller på flyet eller i toget.

AnitaAnita

Let at læse og godt, at man kan indstille baggrundsfarve og tegnstørrelse.

PeterPeter

Hurtig og venlig kundeservice, godt udvalg og flot brugergrænseflade. Løbende udvikling af appen.

AnnaAnna

4.4

632 Karakter
 • Beaneth

  2021-10-18

  Endnu en fantastisk skøn fortælling fra/om Linse's liv mén igen lidt øv at det ikke er Linse selv som læser op MÉN DET Skal lige siges at hende undskyld kan ikke huske hendes navn men I kan se det hvis man er inde/på og Ja hun er altså den bedste jeg har hørt læse én af Linse's bøger op for hun indlever sig mere og man er ikke i tvivl om hun òs har set familien fra Bryggen og òs lagt mærke til hvordan de har udtalen på én særlig måde og bla os når de drillede Mobber og sagde tingene som Mobber plejede at sige det for skriver jeg evt "Nogge du er et Bolsjehoved" så vil man jo ikke ku høre det lidt sjove agtsang måde og i den dur så kæmpe ros til oplæseren skal lyde her fra og det er dsv nok for sjældent de får ros men det gør altså alverden til forskel på hvordan lydbøger netop kan være og jeg har nydt den 100% og Ikke at jeg ikke har værdsat de to forrigere bøger jeg lige os har hørt med Linse og bla os Mobber men de var ikke nær så gode til at "spille" rollen som Linse eller Mobber for den sag skyld mén det er altså også nogle fede bøger/Lydbøger og jeg ærgrer sig over at Linse har sagt/skrevet der vil gå endnu ca. 1år før den nye bog med Linse og Didde udkommer som Lydbog det er da sygt lang ventetid 1år når andre allerede har modtaget deres rigtige bog med posten og endda før den nåede i butikkerne lidt øv at vi som evt er afhængig af det er Lydbøge og man skulle da tro at det var muligt før og jeg undrer mig faktisk meget. JEG KAN VILDT GODT ANBEFALE DENNE LYDBOG ❤Knus B.

 • Trine

  2021-09-09

  Skøn lydbog, ville bare ønske det var Linse selv, der havde indtalt bogen :)

 • Hanne

  2021-08-30

  Skøn og fantastisk bog. Dennegang var oplæseren den helt rigtige. Indlevende og spændende at hører på

Download flere
Skriv en anmeldelse ved at downloade appen
img

Tusindvis af bøger venter

Læs og lyt så meget du vil. Du vælger selv, hvornår du vil ændre eller afslutte abonnementet.

image

Sjovere end nogensinde med bøger

Mere en 11 000 læsere har givet Nextory 5 stjerne på App Store og Google Play.

image

Bogudfordr dig selv

Sæt egne læsemål og følg bogstatistikken med funktionerne Bogudfordringen og Læsedagbogen..