(49)

Ikke afsendt

lydbog & e-bog


Marie Petersen skriver breve. Mange breve. De fleste sender hun ikke, der er for mange ord, som for længst skulle have været sagt. Til gengæld brillerer hun i genren vrede klagebreve. Hvorfor står dåserne med makrel fx pludselig i gang 4 og ikke på deres sædvanlige plads? Og hvorfor griber kommunen ikke ind over for suttetræer behængt med småbørnssavl og løgne?

Maries eneste selskab er den gigtplagede schæferhund Poul, som bøvler med et lavthængende bagparti og insisterer på, at de altid går den samme vej.

Men mødet med en gartner med smilende øjne og HenryJette, en stamkunde i Føtex, forstyrrer

deres rutiner. Og da Marie en dag står ansigt til ansigt med sin fortrængte fortid, begynder hun at gå helt nye veje. Men det er op ad bakke.

Lyt til Lærke Winthers Ikke Afsendt i en Gyldendal Stereo-version leveret af: Solbjørg Højfeldt, Julie Agnete Vang, Mikkel Vadsholt, Lærke Winther. Pernille Højmark, Iben Dorner, Ken Vedsegaard, Christian Engell Og Martin Greis-Rosenthal



4.3

49 vurderinger

Karina

13.2.2024

På sin egen skæve facon, er Ikke afsendt en fin fortælling om det at være menneske. Ikke nemt og lige til for alle..

Karina

1.5.2021

Det er en lille perle af en roman, hvor man ender med at blive helt glad for Marie, der skriver breve til både levende og døde. Ofte i skarpe vendinger, for hun ser kritisk på det meste. Nogle breve bliver aldrig sendt, mens andre modtages forskellige steder, hvor man undervejs i læsningen må krumme tæer over Maries ligefremhed. Absolut en dejlig fortælling om livet, der skal leves, på godt og ondt, før vi alle, dyr og mennesker, skal herfra, men forhåbentlig bliver til en smuk stjerne i det prægtige himmelrum.

Lotus

19.2.2021

Sød, sjov og rørende