(55)

I majestætens hemmelige tjeneste

lydbog & e-bog


I majestætens hemmelige tjeneste er tidligere kongelig livvagt Jesper Lundorfs gribende beretning om sine ti år i baglokalerne på de kongelige slotte som en af kronprins Frederiks mest betroede medarbejdere.

I bogen fortæller han om sin uddannelse hos politiet og optræning til livvagt hos PET. Om tiden som trofast følgesvend for de kongelige. Samt ikke mindst om udfordringerne ved at følge Kronprins Frederiks som en skygge, der aldrig har fri.Bogen, der går tæt på og fortæller hvordan den danske sikkerhedstjeneste PET opererer bag kulisserne, tegner også et nyt og levende portræt af den danske tronarving som et viljestærkt og ukueligt menneske og en særdeles kompetent og professionel kronprins.

ANMELDERCITATER

"Små sjove fortællinger" - Nordjyske Stiftstidende

"En underholdende og ganske spændende bog, hvor JL ofte i meget personlig form beretter om arbejdet hos politiet og udfordringerne som livvagt for kronprins Frederik gennem 7 år."

- Lektørudtalelsen


Fortæller: Jesper Borup
Varighed:

4.1

55 vurderinger

Sanne

26.12.2023

Lidt lang i starten, men ender med at være en god bog, man skal bare lige i gang

Yasser

13.2.2022

Bogens indhold er slet ikke i overensstemmelse med bogens titel. Selvom jeg slet ikke selv har regnet med det, afslører forfatteren ikke “hemmelige oplysninger”.

søs

9.11.2021

Spændende beretning om en politimand der ender som livvagt for Kronprinsen ❤