(156)

Hævnens gudinde

lydbog & e-bog


Midt i afhøringen af enken efter en ung mand med rockerrelationer, der er blevet skudt i sit eget hjem, bliver kriminalassistent Louise Rick ringet op af sin plejesøn, Jonas, som beder hende komme straks: En klassefest er endt i vold, fordi en gruppe unge rødder er trængt ind for at få fat i sprut og værdier og har overfaldet en af de voksne meget brutalt.

I vrede over at få festen ødelagt forsøger den 12-årige Signe at løbe væk for at hente hjælp, men en af rødderne sætter efter hende, og da Louise når frem, er der sket en tragisk ulykke. Signe er løbet ud foran en bil, og senere samme nat dør hun af sine kvæstelser.

For Signes mor forsvinder meningen med livet, da hun mister sit eneste barn. Men er hun ikke bare opfyldt af sorg, men også af ønsket om hævn? En nøje planlagt mordbrand giver pludselig sagen højeste prioritet hos politiet, sporene fører i flere retninger, og først efter et uventet tip fra veninden Camilla Lind bliver Louise klar over, at det ikke er alle, der fortæller hele sandheden.

Den femte krimi om kriminalassistent Louise Rick fra Drabsafdelingen på Københavns Politigård er en historie om meningsløs vold, økonomisk grådighed og den vigtige relation mellem forældre og børn.


Fortæller: Githa Lehrman
Varighed:

4.6

156 vurderinger

Gitte

20.10.2022

Spændene bog, man næsten ikke kan slippe og super godt læst op.

Ane

2.10.2022

Spændende

Jannie

2.9.2022

Så er Louise og Camilla tilbage i en fremragende bog! Anbefales varmt!