(0)

Honningmyren

e-bog


Handlingen i "Honningmyren" foregår i Nordvestaustralien, et øde og ugæstfrit land med skjulte rigdomme, et dødsensfarligt dyreliv og ensomtliggende farme, hvis eneste kontakt til omverdenen er gennem radio og fly.

Den unge advokat i Perth, John Close, får til opgave at ledsage englænderen Jane Strutt ud til den store gamle gård, som hun netop har arvet efter sin mormors søster. Knapt er de ankommet, før de udsættes for det første af flere overfald, og snart bliver det klart for dem, at visse indfødte australske kræfter stræber Jane efter livet. Men hvorfor er det så magtpåliggende at hindre Jane i at overtage hendes retmæssige arv?

Nogle broderede billeder, som den gamle dame har efterladt på sine stuevægge, bringer John og Jane på sporet af den dystre hemmelighed.

Duncan Kyle er pseudonym for den engelske forfatter John Franklin Broxholm (1930-2001), som udmærkede sig inden for thrillergenren. Efter sin debutroman, "Efter præsidentens ordre" (originaltitel "A Cage of Ice"), i 1971 udgav Duncan Kyle yderligere 14 bøger, som vandt stor popularitet og blev oversat til flere forskellige sprog.