(42)

Frost - Elsas fødselsdag

lydbog


Elsa har fødselsdag. Hun fornemmer hurtigt, at Anna og Kristoffer er i gang med at planlægge en stor fest for hende. Hun er glad for, at de gerne vil fejre hende, men hun kan faktisk bedre lide små, hyggelige fester med meget få gæster. Men hun siger ikke noget til Anna og Kristoffer om, at hun helst ikke vil have en stor fest, især fordi hun ved, at Anna elsker store fester. Men måske lægger Anna og Kristoffer nogle helt andre planer, end Elsa tror.

Tag med på vidunderlige eventyr med prinsesse Anna, Dronning Elsa, snemanden Olaf, bjergvandreren Kristoffer, rensdyret Sven og resten af Arendal. Tag med på spøgelsesjagt, følg troldespor og vær med til pyjamasfest, fødselsdag og ismesterskab i Disneys fantastiske, frosne univers! Fat din ishakke og flet den smukkeste fletning – lad nordlyset vise dig vej

Bliv fortryllet af DISNEYS fantastiske verden. Tag med på eventyr og oplev magien med Mickey, Minnie, Anders, Fedtmule, Aladdin, Dumbo, Lynet McQueen, Anna, Elsa, Peter Plys, Snehvide, Løvernes Garde, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana og alle de andre fra DISNEYS skatkammer. Slå ørerne ud og læn dig tilbage – mod det uendelige univers!