(16)

Frihed, FIRE & familieliv

lydbog


Ville du også ønske, at du havde mere tid til det, du sætter allermest pris på? Og kunne du tænke dig at komme i gang med at spare op og investere for på sigt at blive økonomisk uafhængig? Måske for at kunne gå på nedsat tid, tage orlov, lave frivilligt arbejde eller rejse?

"Frihed, FIRE og familieliv" handler om, hvordan en familie på fire har ændret deres liv i rejsen mod økonomisk uafhængighed og skabt mere tid til det, som er vigtigst i deres liv.

Bogen giver dig indblik i, hvordan man kan hverdagsoptimere på opgaver i hjemmet ved bl.a. at indføre enkle systemer, lægge madplaner, foodpreppe, fordele opgaverne og leve et mere minimalistisk liv. Du får også en guide til at lægge et budget og inspiration til, hvad du kan spare på, og hvordan du kommer i gang med at investere dine penge.

I tillæg indgår interviews med kvinder, som alle har valgt at gå efter økonomisk uafhængighed. De fortæller om deres økonomiske rejse, deres mål og investeringsstrategier.

Emilie Ekelund Mørck er cand.merc. i markedsføring og ledelse og har de seneste ni år arbejdet i reklamebranchen og dagligvarebranchen. Emilie bor i København med sin mand og deres to børn. For fire år siden blev familien optaget af, hvordan de kan få mere tid og økonomisk frihed. Emilies personlige økonomiske rejse er gået fra at have en begrænset interesse for sin privatøkonomi til i dag at drive familiens rejse mod økonomisk uafhængighed, bl.a. via økonomiske målsætninger, budgetstyring og investering i aktier.


Fortæller: Marie Mondrup
Varighed: