(26)

Flere historier fra caféen i Cornwall

lydbog & e-bog


Flere historier fra caféen i Cornwall er som et inderligt kram og en kop glohed chokolade at varme sig på.

Lucy Diamond kunne ikke lade den uforlignelige Evie fra Caféen i Cornwall leve lykkeligt til sine dages ende uden flere besøg. Derfor skrev hun tre skønne historier, der er samlet i denne bog. Evie er stadig i caféen, og hun er bestemt lykkelig, men hendes liv byder fortsat på romantiske og komiske udfordringer.

JUL I CAFÉEN Evie glæder sig til den perfekte jul i sin hyggelige café; stille aftener foran pejsen med sin nye kæreste, god tid til at skrive en kogebog og selvfølgelig masser af julebag. Men uventede gæster, snestorme og familiedramaer truer med at ødelægge Evies juledrømme.

JULEGAVER Igen er Evies café den skønne ramme om en begivenhedsrig jul med juleknas af enhver slags; ulykkelige børn der skal muntres op, en forsvunden hund, og ikke mindst en intens bagedyst i landsbyen.

EN BABY I CAFÉEN I den sidste fortælling har en lille ny meldt sin ankomst, og det tvinger Evie til at tage den med ro. Men hvem skal drive caféen? Hjælpen kommer i form af storbykvinden Helen, som er taget til Cornwall for at undslippe stress og jag. Desværre viser det sig hurtigt, at caféen er for lille til netop disse to kvinder.


Fortæller: Julie Riis
Varighed: