(334)

Fifty Shades - Fanget

lydbog & e-bog


Første bind i erotisk bestsellertrilogi om forholdet mellem den 21-årige litteraturstuderende Anastasia Steele og den gådefulde forretningsmand Christian Grey. Trilogien har solgt over 20 millioner eksemplarer i USA.

Anastasia Steele møder den unge, karismatiske forretningsmand Christian Grey, da hun skal interviewe ham til sin universitetsavis. Hun tiltrækkes kraftigt af hans smukke udseende og hans dunkle sind. Sammen – men på Christians betingelser – kaster de sig ud i et vovet passioneret forhold, som ikke kun afslører Christian Greys dæmoniske seksuelle præferencer, men også mørke, umættelige sider af Anas eget begær, som hun aldrig havde troet fandtes.

Pressen skriver:

»… på trods af, at flere afsnit i bogen kan kalde rødmende kinder frem, er jeg helt overbevist om, at jeg er nødt til at læse de kommende to bind.«

***** – JydskeVestkysten

»„Fifty Shades“ er fræk, farlig og driver af sex.«

**** – Fredericia Dagblad

»… det er en slags nabovirkelighed, der kan hive ideer og relationer ud af hverdagen og lyse på dem. Også erotisk.«

**** – Nordjyske Stiftstidende

»Spændingen lever i fantasien om alle de farlige ting, som er sjovere at tænke på end at opleve.«

– Information


Fortæller: Grete Tulinius
Varighed:

4.5

334 vurderinger

Siff

1.11.2023

Synes det er gode bøger. Dog meget frustrerende at den skipper i kapitlerne i lydbog. Så fx 12 sekunder inde, skipper den til 3 minutter og x antal sekunder. Og den gør det hele tiden, gennem hele bogen. Kan simpelthen ikke få den til at stoppe. Går glip af meget, og det forvirre. Andre apps gør den det ikke med. Ærgeligt.

María

16.3.2023

Uha. 😍😍🥰🥰

TEA

5.7.2022

Det er så god med den er også barsk 🫣❤️